Latest topics | » ~ Queen of your silent suffocation. Вто 08 Фев 2011, 22:04 by Ейлин Брайс Волтури» Търся си... Нед 06 Фев 2011, 23:51 by Анна Уест» Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:56 by Алис» Едуард Кълън, Бил Комптън, Стефан Салваторе или Дийн Уинчестър  Чет 27 Яну 2011, 21:18 by Розали Кълън» Пътеката между дърветата Чет 27 Яну 2011, 21:17 by Розали Кълън» Парка на града  Чет 27 Яну 2011, 20:30 by Алис» Коя е последната книга, която прочетохте ?? Чет 27 Яну 2011, 01:37 by Розали Кълън» Какво четете сега ?? Сря 26 Яну 2011, 23:40 by Ейлин Брайс Волтури» Кой е любимия ви писател ?? Сря 26 Яну 2011, 23:36 by Ейлин Брайс Волтури |
| | Къщата на семейство Кълън | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алис Admin

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Гадже : Съпруг - Джаспър Кълън Семейство (брат, сестра и т.н) : Племенница - Ренесме ; Сестри - Розали, Бела; Брат - Емет Кълън Брой мнения : 198 Join date : 15.01.2011
 | Заглавие: Къщата на семейство Кълън Пон 17 Яну 2011, 21:45 | |
|
Последната промяна е направена от Алис на Чет 20 Яну 2011, 19:18; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Алис Admin

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Гадже : Съпруг - Джаспър Кълън Семейство (брат, сестра и т.н) : Племенница - Ренесме ; Сестри - Розали, Бела; Брат - Емет Кълън Брой мнения : 198 Join date : 15.01.2011
 | Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Сря 19 Яну 2011, 16:27 | |
| Къщата бе празна.. Нямаше никой освен мен и Джаспър.. Беше някак странно да разполагаме с цялата къща.. Най-вероятно Ренесме бе навън с приятели.. Останалите на лов, а ние просто стояхме на дивана правейки се че гледаме телевизия сгушени един в друг.. Може би това бе най-хубавото нещо от вечността.. Определено можех да остана така вечно.. Припомнях си толкова неща от миналото ни.. Предполагах че и той го прави, но не можех да кажа със сигурност.. Може би само Едуард можеше.. Времето беше мрачно и дъждовно.. Типичен ден за града Форкс.. Може би съвсем скоро щеше да се наложи да се махнем.. Хората щяха да заподозрат, че Карлайл не старее.. Може би щяхме да отидем в Аляска или някъде другаде.. Не се знаеше нищо.. Знаех само че ще се върнем на това спокойно местенце след няколко века.. | |
|  | | Алис Admin

| Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:26 | |
| Влязохме вкъщи.. Веднага целунах Джас .. той ме прегърна силно, а Есмме се затича към Роуз.. Тя обаче побърза да се качи горе с косматото животно.. Чух леко тупване и осъзнах, че го е оставила на леглото.. Отскубнах се от Джас и веднага отидох при нея махайки това нещо от завивките.. - Не Роузи не си познала.. Избирах тези завивки 3 часа.. Да не си посмяла да сложиш това нещо там.. - изписках звънко пускайки заека на земята.. Знаех че няма да му стане нищо.. Бях ниска .. Достатъчно ниска за да не се нарани.. | |
|  | | Розали Кълън

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Семейство (брат, сестра и т.н) : сестра - Алис племенница - Ренесме Брой мнения : 12 Join date : 16.01.2011
 | Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:30 | |
| -Мери скъпа ела при мен.-КАзах на зайчето и то дотичка до мен.След това отидох и го изкъпах и го подсуших а след това отново го сложих на леглото като легнха до него и започнах да го галя. -Така по-добре ли е?-Попитах Алис с малко сърказъм в гласъм ми.Не ми допадаше това че махна Мери от леглото. -И мисля че зайчето е достатъчно чисто за да може да стои върху леглото ни. | |
|  | | Алис Admin

| Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:36 | |
| Погледнах я злобно.. Тя не разбираше смисъла на думите ми.. - Не е заради мръсотията.. Тя е или то е ъм Как да кажа има нокти.. Ще скъса нещо.. - нацупих се.. Не исках да съсипе всичко.. Стараех се всичко да е наред.. Ловко взех зайчето от ръцете й и скочих през проореца заедно с него.. Оставихго в един храст горе долу далеч от къщата.. След 10 секунди се върнах усмихнато.. - Мери вече пътува на някъде.. - изчуроликах и слязох при останалите.. Не исках да ме нападне.. И без това зайчето нямаше да идъри много при домашни условия.. | |
|  | | Розали Кълън

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Семейство (брат, сестра и т.н) : сестра - Алис племенница - Ренесме Брой мнения : 12 Join date : 16.01.2011
 | Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:42 | |
| Скочих през прозореца и започнах да търся Мери.След петнадесет минутно търсене най-накрая го открих и се върнах в къщата. -Алис ако още веднъж посегнеш или се опиташ да се отървеш от зайчето заклевам се ще те УБИЯ.А не искаш Джеспър да е нещастен нали така? След това седнах до Емет и го целунах той както винаги гледаше загубен мач.После отново започнах да галя зайченцето бяло. | |
|  | | Алис Admin

| Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:56 | |
| Изръмжах в отговор.. Прелетях толкова бързо покрай нея че чак ми се размаза.. Все пак успях да грабна зайчето от ръцете й преди да забележи.. Измъкнах се от вкъщи.. Гнева ми бе толкова силен, а жаждата се засилваше с него.. Впих зъби в бялото създание и източих цялата му кръв.. Не можех да спра.. Нямаше как. . Захвърлих тялото и се върнах в стаята си влязла през прозореца.. Джас се озова при мен секунда по-късно обгръщайки ме с ръце.. - Какво има.. ?? - попита той с равния си и спокоен глас.. - Писна ми от заплахите й.. От капризите й още повече.. Не искам да живея така..- изчуроликах раздразнено.. Осъзнавах че всички ме чуват, но това не ми правеше впечатление.. интересуваше ме само какво ще каже Джас.. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Къщата на семейство Кълън  | |
| |
|  | | | Къщата на семейство Кълън | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |