Latest topics | » ~ Queen of your silent suffocation. Вто 08 Фев 2011, 22:04 by Ейлин Брайс Волтури» Търся си... Нед 06 Фев 2011, 23:51 by Анна Уест» Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:56 by Алис» Едуард Кълън, Бил Комптън, Стефан Салваторе или Дийн Уинчестър  Чет 27 Яну 2011, 21:18 by Розали Кълън» Пътеката между дърветата Чет 27 Яну 2011, 21:17 by Розали Кълън» Парка на града  Чет 27 Яну 2011, 20:30 by Алис» Коя е последната книга, която прочетохте ?? Чет 27 Яну 2011, 01:37 by Розали Кълън» Какво четете сега ?? Сря 26 Яну 2011, 23:40 by Ейлин Брайс Волтури» Кой е любимия ви писател ?? Сря 26 Яну 2011, 23:36 by Ейлин Брайс Волтури |
| | Парка на града | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алис Admin

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Гадже : Съпруг - Джаспър Кълън Семейство (брат, сестра и т.н) : Племенница - Ренесме ; Сестри - Розали, Бела; Брат - Емет Кълън Брой мнения : 198 Join date : 15.01.2011
 | Заглавие: Парка на града Нед 16 Яну 2011, 21:55 | |
| | |
|  | | Розали Кълън

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Семейство (брат, сестра и т.н) : сестра - Алис племенница - Ренесме Брой мнения : 12 Join date : 16.01.2011
 | Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 18:35 | |
| Днес реших да се поразходя.Чувствах се нещастна чудех се какъв ли щеше да е живота ми ако сега бях обикновен човек.Е да сега щях да съм в ковчег но все пак съм нещастна като вампир.Когато ме инасилиха приятелите на Ройз изживях най-голямото унижение в живота си.Но както и да е.Отидох до парка и реших да се поразходя малко.Вече слънцето се беше скрило някъде където никой нямаше да го види.Започнах да се разхождам бавно и спокойно мислейки за предишния си живот.И моята мечта която така и не се осъществи.Бях гладна но сега не ми беше до лов.От няколко дни не се бях хранила и може би сега щях да убия никой човек но какво пък човечеството и без това ще загине.Какво ми пука за хората.Сега ме е грижа само а Емет и Ренесме.Какво ли прави тя сега?Сигурно говори с онова мръсно куче Джейкъб. | |
|  | | Алис Admin

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Гадже : Съпруг - Джаспър Кълън Семейство (брат, сестра и т.н) : Племенница - Ренесме ; Сестри - Розали, Бела; Брат - Емет Кълън Брой мнения : 198 Join date : 15.01.2011
 | Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 19:59 | |
| Ставаше все по-късно, а Роуз никаква я нямаше.. Съсредоточих се и я видях върху една пейка.. Това място наподобяваше парка.. Успокоих останалите и тръгнах натам по най-бърия начин.. Не бях оворила с нея от дни.. Може би щях да й помогна с нещо.. С мен споделяше всеки един член както и с Ед.. Подсмихнах се леко при тази мисъл и грациаоно закрачих към пейката на която видях Роуз.. Съвсем скоро подуших аромата йи я зърнах.. - Роуз.. Хе как си ?? - усмихнах се и я прегърнах.. | |
|  | | Розали Кълън

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Семейство (брат, сестра и т.н) : сестра - Алис племенница - Ренесме Брой мнения : 12 Join date : 16.01.2011
 | Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 20:12 | |
| -Алис здравей.Ами горе доло.Ами ти как си?-Попитах малко загрижено.С нея не бяхме говорили от няколко дни.А и без това нямаше за какво да си говорим. -Как е Емет.Не сме говорили от два дена с него.Не се засичахме.Погледнах я право в очите и зачаках нейният отговор. След това станах от пейката все още мислеща за живота си от който непомних много.Помних само мечтата си и болката. | |
|  | | Алис Admin

| Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 20:19 | |
| Погледнах я сриозно стоейки права.. дребното ми тяло изглеждаше нищожно пред нейната прекрасна фигура.. Нашата снежна принцеса явно бе тъжна.. - Емет е добре.. Весел както инаги.. Ед твърди, че е леко притеснен и все пак е добре.. Есме е съсипана.. Трябва да говориш с на Роуз.. Не си била така от 100 ггодини, а сега си унила .. Какво има ?? - попитах звънко подскачайки около нея.. | |
|  | | Розали Кълън

| Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 20:26 | |
| -Ами тъжна съм защото мислех за предишния си живот който помня съвсем малко.Тъжна съм защото така и не успях да осъщества мечтата сси.-Започнах да говоря.Ако не бях вампир доссега да съм се разплакала и да съм направила река от сълзите си. -А и също съм тъжна защото с Емет малко се скарахме и не сме си говорили от два дена.А вече немога да издържам без да му говоря.Знаеш колко съм упорита.Искаш ли да отидем на лов?-Попитах Алис все още малко разтроена. | |
|  | | Алис Admin

| Заглавие: Re: Парка на града Чет 27 Яну 2011, 20:30 | |
| Слушах разказа й внимателно.. Разбирах как се чувства, но аз не съжалявах че са ме превърнали.. Според Джеймс съм ила в луница.. Предпочитам сегашния си живот.. Имам Джас и цяла вечност с него.. Погледнах я внимателно изучавайки изражението й.. Беше жадна.. Очите и бяха тъмни.. Трябваше да идем на лов.. - Да.. ами да вървим, а за Емет не се притеснявай той не се сърди за нищо.. Познаваш го.. - ухилих се и я хванах за ръката дърпайки я по посока на гората | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Парка на града  | |
| |
|  | | | Парка на града | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |