Ейлин Брайс Волтури

Брой мнения : 11 Join date : 17.01.2011
 | Заглавие: ~ Queen of your silent suffocation. Вто 08 Фев 2011, 22:04 | |
| 1. Как се казваш? ~ Цветина
2. Какъв е прякора ти? ~ Fanger xD (въпреки че всички се обръщат към мен с Цвете, Цветс, Тине)
3. На колко години си? ~ 15
4. От къде си? ~ Кюстендил
5. Кога си роден? ~ 14 януари
6. Какъв е цвета на очите ти? ~ Най-често шоколадовокафяв, но в зависимост от светлината варира от много тъмно кафяво до почти златисто
7. Какъв е цвета на косата ти? ~ Кестеняв с яркорозови кичури
8. Какъв пол си? ~ Женски
9. Коя зодия си? ~ Козирог
10. Коя е любимата ти напитка? ~ Зелен чай
11. Коя е любимата ти храна? ~ ШОКОЛАД [!], вегетарианска пица
12. Имаш ли брат или сестра? ~ Хмм.. Имам някакво демонично малко зверче, което твърди че ми е сестра и отговаря на името Яна.
13. Кой/я е любимият ти актьор/актриса? ~ Джак Блек
14. Кой е любимия ти филм/сериал? ~ Филм: School of Rock или Tenacious D Сериал: True Blood <3
15. Какъв стил музика слушаш? ~ Рок (хард; алтернативен; прогресивен; пънк etc.); чело метъл; финландски симфоничен/пауър метъл; поп-пънк
16. Кой е любимия ти виц? ~ Не знам, а и ме мързи да търся 
17. Имаш ли домашен любимец? ~ Да, прекрасно сибирско хъски (Сара)
18. За какво мечтаеш? ~ Електрически Gibson SG, вокалните способности на Хейли Уилямс/Тейлър Момсен, пичовска група и препълнени стадиони... а, да, и концерти на Slipknot и AC/DC ДОЖИВОТ!
19. Пушиш ли? ~ Не
20. Пиеш ли? ~ Много рядко и не повече от 2 шота текила на вечер
21. Какво обичаш най - много? Le amazing moi! xD (това не знам на какъв език беше)... Обичам и шоколада и AC/DC и Слипнот и Гънсовете и Апокалиптика и Найтуиш и да спя до късно и да гледам Тру Блъд до 4 и половина сутринта. 
22. Какво мразиш най - много? ~ Tрудничко... аз съм песимист, мразя много неща 
23. Харесваш ли се? ~ Awmagawd, какъв е този въпрос? Естествено, че се харесвам, толкова съм забавна и секси и прекрасна! Не, сериозно, харесвам се
24. Какво харесваш най - много в себе си? ~ Това, че аз самата не се взимам прекалено насериозно. Смисъл, не се мисля за много велика или за някоя, която не съм...
25. Какво не хресваш в себе си? ~ Мм, много неща, предполагам, но най вече това, че владея сарказма до съвършенство
26. Съжаляваш ли за нещо? ~ Ами, вероятно има и такива неща... В момента просто не се сещам xD
27. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те? ~ Супер яка откачалка, maybe? 
28. Кое е любимото ти цвете? ~ Имам слабост към черните рози <3
29. Напиши ни нещо за спомен! ~ Better be hated for who you are, than loved for who you aren't. - Curt Cobain
30. Покажи ни своя снимка! C'est moi Me Предупредих, че съм откачена, right? 
P.S. Ако имате още въпроси, ще отговарям..  | |
|