Latest topics | » ~ Queen of your silent suffocation. Вто 08 Фев 2011, 22:04 by Ейлин Брайс Волтури» Търся си... Нед 06 Фев 2011, 23:51 by Анна Уест» Къщата на семейство Кълън Чет 27 Яну 2011, 21:56 by Алис» Едуард Кълън, Бил Комптън, Стефан Салваторе или Дийн Уинчестър  Чет 27 Яну 2011, 21:18 by Розали Кълън» Пътеката между дърветата Чет 27 Яну 2011, 21:17 by Розали Кълън» Парка на града  Чет 27 Яну 2011, 20:30 by Алис» Коя е последната книга, която прочетохте ?? Чет 27 Яну 2011, 01:37 by Розали Кълън» Какво четете сега ?? Сря 26 Яну 2011, 23:40 by Ейлин Брайс Волтури» Кой е любимия ви писател ?? Сря 26 Яну 2011, 23:36 by Ейлин Брайс Волтури |
| | Кафене "CofeeLand" | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алис Admin

Местожителство : Форкс Кръв : Животинска Гадже : Съпруг - Джаспър Кълън Семейство (брат, сестра и т.н) : Племенница - Ренесме ; Сестри - Розали, Бела; Брат - Емет Кълън Брой мнения : 198 Join date : 15.01.2011
 | Заглавие: Кафене "CofeeLand" Пон 17 Яну 2011, 00:03 | |
| | |
|  | | Ейлин Брайс Волтури

Брой мнения : 11 Join date : 17.01.2011
 | Заглавие: Re: Кафене "CofeeLand" Вто 18 Яну 2011, 22:04 | |
| Влязох в кафенето с уверена и грациозна крачка. Както предполагах, беше тъпо, долнопробно човешко кафене. Настаних се на една от масите и кръстосах крака. Бавно плъзнах погледа си наоколо. Естествено, очите ми бяха скрити от големи черни очила Ray-Ban. Да, досадните правила на Аро, Марк и Кай. Вратата на кафенето се отвори отново. Този път беше.. вампир? Хм, явно това забутано градче не е чак толкова скучно... Изгледа ме заинтриговано и се запъти към масата ми. - Може ли да седна? - попита той с подкупваща усмивка. С небрежен жест свалих очилата си и вперих кървавочервените си очи в неговите. - Защо не. - отвърнах с тих, равен глас. Той седна на столчето срещу мен и ме огледа цялата - от медночервената ми коса, през рокерските ми дрешки, чак до кожените ботуши с висок ток. - Ще ми кажеш ли името си? - попита той. Усмихнах се загадъчно. - Не знам.. Заслужава ли си? | |
|  | | Кристофър Рандал

Брой мнения : 10 Join date : 17.01.2011
 | Заглавие: Re: Кафене "CofeeLand" Нед 23 Яну 2011, 13:53 | |
| - Зависи дали си струва или не! - отговори тя и се усмихна ехидно. - Може би! Според мен трябва да се рискува! Иначе аз съм Кристофър! - отвърнах аз и подадох ръка на червенокоската с рокерските дрехи. Нямаше вид на тукашна имаше два варианта: - Номад ... или Волтури? - попитах Тя пак се усмихна и кърваво червените и очи засияха още повече. - Волтури! - отговора и не ме учуди, повечето номади бяха на кланове, а Волтури често се размотаваха по единично! - За забавление ли си тук или по работа? | |
|  | | Ейлин Брайс Волтури

Брой мнения : 11 Join date : 17.01.2011
 | Заглавие: Re: Кафене "CofeeLand" Вто 25 Яну 2011, 13:42 | |
| - Хмм... предполагам, за забавление. Или за разнообразие. Мда, по-скоро за разнообразие. - отвърнах. - Живота на Волтури не е ли достатъчно разнообразен? - попита Кристофър. Устните ми се извиха в лека, загадъчна усмивка. Нямаше да отговоря на този въпрос. След кратка пауза той продължи с въпросите си: - И каква роля изпълняваш при Волтури? Охрана или нещо такова? Засмях се иронично. - Охрана? Нее. Аз съм второстепенен командващ. - отговорих самодоволно. Лека изненада пробягна по лицето на Кристофър. - Второстепенен командващ? - повтори той. - Да, макар, че това "второстепенен" е само формално. На практика Аро, Кай и Марк ме ценят ужасно много, може би защото на практика съм по-могъща от тримата, взети заедно... А съпругите им са напълно безполезни. Така че, технически, съм главнокомандвща. - поясних небрежно, с мистериозна нотка в гласа ми. - Но стига сме говорили за мен, колкото и интересна да е темата. Какъв си ти? Последовател на Кълън, номад..? | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Кафене "CofeeLand"  | |
| |
|  | | | Кафене "CofeeLand" | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |